طول تیغه : 14 سانتیمتر
جهت تهیه رشته آش ، پاستا و ماکارونی ، خمیر گل چینی ، تهیه خمیر کیک و شیرینی و نان در سایز کوچک
راحت و سریع
ایمن
ابعاد دسته به ترتیب 13 و 11 و 10 سانتیمتر
ابعاد دهنه : 6/5 و 8 و 10 سانتیمتر
ابعاد سایز بزرگ : 10 × 9 × 9 سانتیمتر
ابعاد سایز متوسط : 8 × 7.5 × 8 سانتیمتر
ابعاد سایز کوچک : 7 × 6.5 × 6.5 سانتیمتر
نوع : هسته گیر مخزن دار آلبالو و گیلاس
افزایش میزان حفظ بهداشت
افزایش سرعت در جداکردن هسته
کاهش زمان مورد نیاز برای جدا سازی هسته از میوه
بدون له شدن و مخلوط شدن هسته با گوشت آلبالو
سایر مشخصات
ویژگی ها
دارای یک جفت غلطک جهت پهن کردن خمیر با ضخامت های مختلف
دارای دو جفت غلطک جهت رشته کردن خمیر در دو سایز ریز و درشت
تغییر ضخامت غلطک پهن کن توسط پیچ کناری ( جهت این کار پیچ کناری را به بیرون کشیده و بچرخانید )
بدنه یکنواخت که تا سالیان سال رنگ آن تغییر نمیکند
پخت یکنواخت
انتقال حرارت فوق العاده
کف کپسولی سه لایه
دارای سه محفظه مجزا برای جدا سازی
شیار های تعبیه شده در محفظه اصلی جهت جداسازی آب ناشی از شست و شوی آلبالو
هسته گیری 5 تایی به صورت همزمان